To snad nemyslíte vážně! dobrodružství zvídavé povahy, jak je zažil Richard Phillips Feynman, jehož vyprávění zaznamenal Ralph Leighton ; [z anglického originálu přeložil Jan Klíma ; ilustrace Jiří Slíva] - Feynman, Richard P.‏ (Richard Phillips),‏ 1918-1988‏; Leighton, Ralph; Slíva, Jiří, 1947-; Klíma, Jan, 1938- (Praha Mladá fronta, 1989)
Dobrodružství zvídavé povahy, jak je zažil Richard P. Feynman, jehož vyprávění zaznamenal Ralph Leighton. Neuvěřitelné a rozmarné příhody ze života z největších teoretických fyziků 20. století Richarda P. Feynmana. Kromě mnoha jiných činností byl také vynikajícím hráčem na bongo a výborným malířem, ale především byl prototypem nekonvenčního, zvídavého a inteligentního člověka.
Preložené z angličtiny
Keywords: Feynman, Richard P.‏ -- 1918-1988‏; fyzici; Physicists; spomienky; Spojené štáty americké; United States of America