Čriepky šťastia Výber poviedok - Fitzgerald, Francis Scott, 1896-1940. (Bratislava Smena, 1976)
Reprezentatívny výber Fitzgeraldových poviedok, ktorých väčšina vyšla v tomto výbere v slovenčine po prvý raz.
Keywords: poviedky americké