Ohnivé ženy - Franková, Hermína, 1928- (Praha : Albatros, 2004)
Novela podle známé třídílné televizní komedie s Janou Hlaváčovou a Dagmar Veškrnovou v hlavních rolích dvou středověkých čarodějnic.
Čarodějnice se shodou náhod převtělí v soudobé psycholožky a s touto situací se po svém, někdy velmi překvapivě, ale většinou úspěšně vyrovnávají. Kniha je doplněna barevnými fotografiemi z filmu.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Keywords: české novely; humoristické prózy