Angelika Dl.1.: Markíza anjelov - Golon, Anne, 1921-2017; Golon, Serge, 1903-1972; Kocúriková, Mária (Bratislava Media klub, 1999)
Historicko - dobrodružný román prináša osudy krásnej Angeliky.
Keywords: literatúra francúzska-romány historické-romány dobrodružné; Tlač -- Literárna veda a krásna literatúra -- Umelecký preklad; umelecká literatúra