Angelika. Dl.2.: Cesta do Versailles - Golon, Anne, 1921-2017; Golon, Serge, 1903-1972 (Media klub, 1999)
Kniha ponúka ďalšie osudy krásnej Angeliky. Druhý diel o búrlivom živote predstavuje najdramatickejšie obdobie života ""markízy anjelov"". Po tragickej smrti svojho manžela ocitá sa Angelika na parížskej dlažbe bez prostriedkov, opustená všetkými, priateľmi i príbuznými, zúfalá, nešťastná, bez najmenšej vyhliadky na zmenu osudu...