Čierne diery - Hudec, Ivan; Polakovič, Dušan, 1950-2016 (Bratislava Smena, 1985)
Slovenská novela, v ktorej autor poukazuje na následky zahŕňania nečestne získaných peňazí a ľahtikárskeho života...
Rozlož. tit. list.
Keywords: [BK]