Doktor Proktor a koniec sveta. Možno. [3] - Nesbø, Jo, 1960- (IRON LIBRI Slovart, 2014)
Pripravte sa na inváziu mimozemšťanov, pravdu o tom, ako naozaj miznú ponožky v práčkach, na hada škrtiča v kanalizácii, na pravého žabieho muža a nie úplne pravých paviánov, na zákerné vafľovače aj nie úplne doladené balančné topánky. A navyše si dávajte pozor na sedemnohého peruánskeho vysávača, na kráľa v exile i na koniec sveta. Možno.