3 x Duca Lamberti : Súkromná Venuša. Masakra. Milánčania vraždia v sobotu - Scerbanenco, Giorgio, 1911-1969 (Retro, 1985)
Ide o súborné vydanie troch detektívnych príbehov s názvami "Súkromná Venuša", "Masakra" a "Milánčania vraždia v sobotu" od autora Giorgia Scerbanenca. Spája ich postava lekára Ducu Lambertiho, ktorý stratil svoju prax po tom, čo bol odsúdený za vraždu z milosrdenstva. Keďže už nemôže vykonávať lekársku činnosť, prijíma prácu pre políciu ako vyšetrovateľ, aby mohol vyšetrovať zločiny v Miláne.