Keď ma ešte nepoznala - Barnes, Julian, 1946-; Lukáč, Pavol, 1970-2004 (Bratislava Drewo a srd, 2002)
Príbeh konzervatívneho historika Grahama Hendricka a jeho mladej manželky, ktorá pácha cudzoložstvo na filmovom plátne. Celuloidová ilúzia postupne ovládne jeho svet a Graham podlieha zhubnej žiarlivosti.