Život po životě : úvahy, otázky, odpovědi - Moody, Raymond A., 1944- (Eminent, 2004)
Autor Moody přináší důkazy existence života po smrti, zážitky absolutního osvícení a trvalého životního obratu lidí, kteří jim prošli, popis tzv. světelných měst a říše zmatených duchů. Zvláštní kapitola je věnována zkušenostem neúspěšných sebevrahů.