Volajú ma Aram - Saroyan, William, 1908-1981; Makovický, Igor (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2006)
Zbierka poviedok, ktorých hlavnými hrdinami sú deti arménskych prisťahovalcov v Kalifornii.
Keywords: poviedky; magnetofónové kazety