Domček, domček, kto v tebe býva? : čítanka pre prváka - Števková, Mária, 1940-; Nerádová, Mária (Buvik prvákom, 2017)
Ďalšia zo série umeleckých čítaniek pre prvákov prináša to najlepšie z tvorby Márie Ďuríčkovej, Tomáša Janovica, Daniela Heviera, Nataše Tanskej, Jána Navrátila a ďalších autorov: krátke rozprávky, básničky, riekanky, hádanky, a veselé obrázky. Kniha obsahom i grafickým dizajnom je pre deti veľmi príťažlivá a motivuje začínajúcich čitateľov vyhrať náročný zápas s písmenkami. Knihu odporúča Ministerstvo školstva ako alternatívnu čítanku pre l. ročník ZŠ.