Do tohto domu sa vchádzalo širokou bránou diel 1 - Sloboda, Rudolf, 1938-1995; Šidlík, Marián, 1954- (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2004)
Zobrané poviedky 1958 - 1968.
Keywords: poviedky; magnetofónové kazety; slovenské