Bojazlivé strašidielko - Boďová, Zuzana (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2014)
V knihe je deväť vtipných, originálnych rozprávkových príbehov. Strašidlá, obri, lesné zvieratká, ba i vodníci majú plné ruky práce s vyriešením záhad, ktoré na nich číhajú.