Prsteň mojej (starej) mamy : zo spomienok Marty Izakovičovej - Spustová Izakovičová, Gabriela, 1967- (RUAH, 2012)
Najlepší dar, ktorým môžete obdarovať svojich starých rodičov, sú spomienky na mladosť, ktoré môžu obohatiť aj súčasného čitateľa. Prozaické dielo Gabriely Spustovej Izakovičovej Prsteň mojej (starej) mamy sa takýmto darom môže stať.