Domek na pláži - Green, Jane (BB/art, 2009)
Nan je vdova, děti jí už vylétly z hnízda a z ní je dnes zcela nezávislá, ničím nesvázaná žena, které je naprosto jedno, co si lidé myslí. Ale pak zjistí, že jí nějak docházejí peníze a že by mohla přijít o svůj milovaný domek. Proto se rozhodne pronajmout přes léto ve svém domku pokoje, do kterých tak s nájemníky vstupuje hluk, smích i slzy. A s nimi i Daniel, rozvedený otec dvou dcer, který se snaží zjistit, kým doopravdy je. A také Daff, rozvedená matka vzdorovitého pubertálního potomka. A do toho přijíždí na léto nečekaně i Nanin syn…