Dějiny evropské civilizace II - Bělina, Pavel, 1948-; Kučera, Jan P., 1948- (Praha Paseka, 1999)
Dejiny
Európa
Novovek
Tridsaťročná vojna
Barok
Habsburgovci
USA
Napoleon Bonaparte
Vedecko-technická revolúcia
Prvá svetová vojna
Druhá svetová vojna
Postupimi
Helsinky
20. storočie
Keywords: Všeobecné dejiny - syntetické