Víno moja láska - Malík, Fedor, 1945- (PT, 1999)
Kniha známeho slovenského enológa, profesora Fedora Malíka, je vyznaním vínu, ktoré sa mu stalo láskou, záľubou, profesiou. Približuje exotický svet vinice a vína, stretnete sa v nej s dobrými vínami tohoto sveta. Rozhovory o víne sú pohľadom do duše autora, ktorého svet vína profesijne i ľudsky pohltil.