Teší maŠima-Juriček - Bachanová, Jarmila, 1952-; Bachratý, Bohumír, 1942-; Ilavský, Peter; Malík, Fedor, 1945-; Moza, Ľuboslav, 1952-; Novotný, Ľubomír; Piačka, Igor, 1962-; Piačková, Júlia, 1961-; Pícha, Emil; Píchová, Anna, 1961-; Solga, Oliver, 1954-; Šima-Juríček, Pavol, 1958-; et al. (2018)
Kurtor vstavy v publikcii predstavuje autora z hadiska jeho celoivotne prce takto: Pavol ima Jurek ronk 1958, vtvarn pedagg Strednej odbornej koly pedagogickej v Modre, absolvent Strednej priemyselnej koly drevrskej v Spiskej Novej Vsi a Pedagogickej fakulty Univerzity Komenskho v Trnave. V prci autora je irok a pestr rozptie inšpirácii, námetov a tematiky, obsahu i foriem, techník aj výtvarných materiálov. V oblasti klasických výtvarných disciplín tvorba figurálna, krajinárska.Kresby a ilustrácie ceruzka, tuš, akvarel, grafiky, oleje, akryl, kombinované techniky a sochy, objekty z dreva a kovov. V disciplínach dizajn šperkov, nábytku, svietidiel, bytových interiérov, exteriérových objektov, sklenených vitrín. To všetko sú originálne výtvarné autorské diela. Tvorba autora bola prezentované od roku 1984 na mnohých výstavách. V tomto roku sa dožil 60 rokov.