Prsatý muž a zloděj příběhů - Formánek, Josef, 1969- (2007)
Poslední vydání tohoto českého bestselleru bylo rozebráno během dvou měsíců, proto jej nyní vydáváme v novém, již 7. vydání. Poušť, džungle, šamani, rituální obřady, láska, smrt, ďábel v napínavém příběhu. Rádi nad knihou přemýšlíte, smějete se nebo pláčete? Pak právě vám zloděj příběhů začíná vyprávět...