Malé Karpaty - malé milé hory - Bellan, Stano, 1962- (2020)
Kniha, autorov Stana Jendeka, Jana Šípa (fotografie) a Stana Bellana (text) prostredníctvom krajinárskych fotografií približuje tieto malé, milé hory. Je to prvá obrazová kniha o Malých Karpatoch po 85 rokoch. Kniha obsahuje všeobecný úvod a úvody k jednotlivým podcelkom Malých Karpát. Texty a popisky sú publikované v slovenčine, angličtine a nemčine.