Všetko o mojom otcovi : 100+ odpovedí Milana Lasicu na otázky, ktoré mu nikto predtým nepoložil- - Lasicová, Hana, 1981- (Evitapress, 2014)
Všetko o mojom otcovi je úspešná kniha rodinne ladených rozhovorov Milana Lasicu s dcérou Hanou.