Antikrist Přehodnocení všech hodnot (Fragment) : Předmluva a kniha první - Nietzsche, Friedrich, 1844-1900 (Olomouc Votobia, 1995)
Klasické dielo filozofickej literatúry. Kritika náboženstva, založená na princípoch nemeckej „filozofie života“. Kritika nie je ani tak cieľom racionálnej argumentácie alebo nebodaj vyvracania náboženstva, ale predmet psychologickej analýzy.
Podle vyd. v nakl. A. Srdce v Praze r. 1929
Keywords: kresťanstvo -- kritika; 23/28; 165.745