Websterovci : príbehy zo siete - Kerekesová, Katarína, 1974-; Rozenbergová, Vanda, 1971-; Križková, Zuzana, 1954-; Raýman, Juraj, 1972-; Dzurindová, Zuzana; Nagy, Peter (2017)
Vnútri ľudského sveta existuje iný, malý svet. Je tiež utkaný z príbehov ako ten náš. Ich vlákna prepletajú bytosti s ôsmimi nohami a štyrmi očami – pavúky. Pavúčia rodinka Websterovcov žije na najvyššom poschodí v útulných kokónoch zavesených vo výťahovej strojovni. Hlavná hrdinka – šesťročná pavúčica Lili sa toho musí veľa naučiť. Utkať svoje prvé vlákno, spustiť sa prvýkrát do školy. Jej tínedžerský brat Hugo ju sprevádza, aj keď mu sestra niekedy poriadne lezie na nervy. Mama Alma sa postará o pavúčie pochúťky a tato Walter o rozhodné slová. Trošku zábudlivá babka Matilda a vášnivý zberateľ dedko Rafael zas o prekvapivé vynálezy. V šiestich príbehoch objavíme nielen pevnosť pavúčieho vlákna, ale najmä skutočnú silu rodiny, ktorú spája.