Nase Rostliny V Lekarstvi : ... - Zdenek Endris. Ilustr. Jindrich Krejc'a. 5.Preprac.Vyd - Korbelar, Jaroslav (Avicenum, 1981)
Rostliny jsou abecedně seřazené a popis jejich užití je velmi přehledný s kládá se z částí popis, výskyt, užívaná část, sběr a úprava, účinné látky a působení, užití, poznámka.