Elektrotechnické tabulky a grafy : Výroba a rozvod elektrické energie, elektrické pohony, montáž, osvětlovací technika : Určeno pro techniky, montéry i pro žáky odb. elektrotechn. škol a kursů - Tříska, Jiří, 1922- (Praha : Práce, 1955)
Všeobecná část obsahuje tabulky početní, dále v tabelárním sestavení: jednotky, elektrotechnické vzorce a výpočty a údaje, které se týkají materiálů, dielektrické a mechanické pevnosti, zlepšení účinku a zkratových proudů. Speciální část přináší údaje a grafy o elektrárnách, transformovnách, rozvodnách, venkovním vedení a elektrických pohonech. Dále jsou tu tabulky a grafy týkající se elektrických instalací, montáže, ochrany proti nebezpečnému dotyku a osvětlení.
Přehl. lit.
Seznam tb. a grafů
Věcný rejstřík
Opr.
6300 výt.
S il.