Zakořeňování a štěpování ovocných rostlin - Oplt, Jaroslav, 1912-; Černý, Ladislav, 1917- (Praha : ČSAV, 1958)
Studie s mnoha praktickými návody a poznatky o vegetativním množení ovocných rostlin a podnoží z povšechného hlediska, speciálně pak o vegetativním množení bobulovin, vinné révy, jahodníku a vlašského ořešáku. Dále probráno štěpování v obou svých hlavních typech: roubování a očkování.
10750 výt.
Bibliogr. zprac. Bořivoj Hořavka
Jmenný a věcný rejstřík
Keywords: pěstování ovocných rostlin; ovocné stromy; ovocné keře; roubování; studie