Kašlem na život bez lásky - Kuchtová, Jaroslava, 1955- (2020)
Dve ženy a dva príbehy. Ten prvý začína stretnutím Aleny a Milana počas vysokoškolských štúdií. Sú mladí a bezstarostní, plní ideálov a snov o spoločnej budúcnosti. Vezmú sa a všetko vyzerá priam dokonale. Ich život, domov, sľubná kariéra. Lenže ich sny sa odrazu zrútia. Kde sa stala chyba a prečo ich život stráca zmysel? Ten druhý sa rozbieha v čase Nežnej revolúcie, v období obrovských zmien. Práve vtedy sa narodí Lea, ich milovaná dcéra. Postupne vyrastá v mladú talentovanú športovkyňu. Má pred sebou jediný cieľ – dostať sa na olympiádu. Ďaleko od svojich blízkych sníva o sľubnej športovej kariére a bojuje o svoje šťastie. Popri drine a živote na internáte však okúsi omnoho viac, než len prvú lásku... Dve ženy a dva príbehy. O matke a o dcére. O ich ceste k vrcholu a páde až na samé dno. O ženách, ktoré túžia po láske.