Búrková sestra : príbeh Ally - Riley, Lucinda, 1966- (Tatran, 2020)
Ally sa pripravuje na jedny z najnebezpečnejších jachtárskych pretekov, keď dostane správu, že náhle zomrel jej adoptívny otec. Ponáhľa sa do rodinného sídla, kde sa dozvie, že otec –záhadný miliardár zanechal každej dcére vzrušujúci kľúč k tajomstvu jej skutočnému pôvodu. Ally spočiatku ani netúži pátrať po svojom pôvode, ale rozhodne sa ísť po stopách svojich predkov, ktoré ju zavedú do Nórska.