Búrková sestra príbeh Ally - Riley, Lucinda, 1966- (Bratislava Tatran, 2020)
Ally sa pripravuje na jedny z najnebezpečnejších jachtárskych pretekov, keď dostane správu, že náhle zomrel jej adoptívny otec. Ponáhľa sa do rodinného sídla, kde sa dozvie, že otec –záhadný miliardár zanechal každej dcére vzrušujúci kľúč k tajomstvu jej skutočnému pôvodu. Ally spočiatku ani netúži pátrať po svojom pôvode, ale rozhodne sa ísť po stopách svojich predkov, ktoré ju zavedú do Nórska.
2. diel série Sedem sestier
Keywords: publikácie pre dospelých; írske romány (anglicky)