Môj Macík - Rázusová-Martáková, Mária, 1905-1964 (Belimex, 2004)
Knižka veršíkov pre najmenšie deti od slovenskej spisovateľky Márie Rázusovej-Martákovej. O macíkovi, ktorého poznajú celé generácie detských čitateľov na Slovensku.