Môj Macík - Rázusová-Martáková, Mária, 1905-1964 (Bratislava Belimex, 2004)
Knižka veršíkov pre najmenšie deti od slovenskej spisovateľky Márie Rázusovej-Martákovej. O macíkovi, ktorého poznajú celé generácie detských čitateľov na Slovensku.
Keywords: poézia pre deti; leporelá; literatúra pre deti a mládež; beztextové leporelá; umelecká literatúra; publikácie pre deti; leporelá