Robin - Frýbová, Zdena, 1934-2010; Born, Adolf, 1930-2016 (Praha : Šulc - Švarc, 2012)
Román Robin je už dvacet let nezapomenutelný pro čtenáře, a jak se píše v knize, je nezapomenutelný.
Keywords: české romány; humoristické romány; Czech fiction; humorous novels