Pořád se néco děje - Donutil, Miroslav, 1951-; Kratochvíl, J.F.; D-Consult (Praha, Česko) (Praha Deus Brána, 2007)
V první vlastní knižní "revizi" svých "one man show", kterou Miroslav Donutil doplnil o další nové neuvěřitelné, ale autentické příběhy, přiblíží čtenářům své dětství, veselá studentská léta i čas svých hereckých začátků. Pobaví příhodami ze zájezdů po světě s divadelním Provázkem i ze zákulisí vzniku legendárních filmů Balada pro banditu, Černí Baroni a Tankový prapor, důvěrně seznámí nejen s rodinou, kamarády, známými, ale také s obyčejnými lidmi, neboť "ani se nenadějou, a jsou slavní". Představeny jsou i velké osobnosti české kultury a světové filmové hvězdy, s nimiž měl autor čest se potkat a přátelit. Všichni, o nichž láskyplně a s humorem píše, se v textu objeví též na fotografiích, kterými je kniha nadmíru bohatě vybavena.
Keywords: Donutil, Miroslav, -- 1951-; herci; autobiografické príbehy