Statočný rytier Tiler dobrodružný príbeh 3. A a Dušana Damiána - Brezány, Dušan Damián; Smoligová, Stella; Kožušková, Lívia (2020)
Tiler je odvážny rytier a najväčší hrdina kontinentu Zedixa. Na svojich dobrodružných výpravách stretáva mocných čarodejníkov, zlé strigy, krvilačných drakov aj dobrosrdečných kyklopov. Poďte spolu s ním objaviť legendárne Zlaté mesto, nájsť zenetovú korunu a premôcť zlého pána z Gistabaru. Vyberte sa na veľkú výpravu po stopách rytiera Tilera. A nezabudnite, že pre každého rytiera je niekde na svete stvorená princezná...
Vydavateľské údaje podľa NA ISBN
Keywords: literárna tvorba; Literary creation; žiaci; Learners; slovenské rozprávky; Slovak fairy tales; príbehy; Stories; literatúra pre deti; Children's literature