Medzisny - Bán, Andrej, 1964- (2021)
Membrány medzi snami a realitou sú priepustné oboma smermi. Človek si nevie omotať svet okolo prsta a niekedy si nevie okolo prsta omotať ani sám seba. Hlavný hrdina Bánovej beletrie Medzisny stretne čudného muža, spustí časomieru, pošle vážnu sms správu piatim blízkym ľuďom a vydá sa na cestu. Jeho besy - a nie je ich málo - sa vydajú na cestu spolu s ním.