Elon Musk : Tesla, SpaceX a hľadanie fantastickej budúcnosti - Vance, Ashlee, 1977- (Citadella, 2015)
V histórii je len málo priemyselníkov, ktorí by sa mohli vyrovnať obrovskej činorodosti a geniálnym víziám Elona Muska. Je modernou kombináciou Thomasa Edisona, Henryho Forda, Howarda Hughesa a Steva Jobsa. Musk je človek, ktorý stojí za spoločnosťami PayPal, Tesla Motors, SpaceX a SolarCity. Každá z nich vyvolala v americkom biznise a priemysle veľký rozruch. Viac než ktorýkoľvek iný dnešný manažér, zasvätil Musk svoju energiu a vlastný obrovský majetok vylepšovaniu budúcnosti, ktorá je podobne bohatá a vizionárska ako fantázia sci-fi.