Mindfulness pre začiatočníkov : všímavosť, cesta k pokojnému životu - Salgado, Brenda (2018)
Ste nováčikom v mindfulness (všímavosti)? Čelíte náročný výzvam a hľadáte spôsob, akým by ste mohli vniesť do svojho života viac radosti? Tu ste na tom pravom mieste, kde treba začať. V knihe Mindfulness pre začiatočníkov nájdete jednoduché techniky, ktoré dokážete zaradiť do vášho zaneprázdneného dňa tak, že vám zaberú len niekoľko minút alebo sekúnd, a návody od 10-tich expertov, skúsených učiteľov na to, ako sa vysporiadať s nervozitou, stresom, hnevom a ublížením, smútkom a stratou, a ešte viac. Kapitoly sú usporiadané podľa bežných problematických výziev života tak, aby ste pomocné praktiky dokázali nájsť a využiť, keď ich budete najviac potrebovať. Táto praktická zbierka vám pomôže odhaliť vnútornú silu na zvládnutie neustálych životných výkyvov, kdekoľvek sa práve nachádzate.