Žena bez minulosti - Nolan, Dominic (2019)
Napínavý thriller pojednává o policejní vyšetřovatelce, která ztratila paměť a nyní se snaží vyřešit případ, na němž před ztrátou vzpomínek pracovala, aby zjistila, co bylo příčinou její amnézie.