Ako hrať šach - Summerscale, Claire (2022)
Či už ste úplný začiatočník, alebo skúsenejší šachista, ktorý chce vylepšiť svoju hru, táto príručka vám v postupných krokoch pomôže hrať ako šampión. Plánujte svoje ťahy pomocou úžasných 3D ilustrácií. Objavte taktiky a stratégie, ktoré dodajú palebnú silu vašim útokom a posilnia vašu obranu. Vďaka tipom a technikám vylepšíte svoje zručnosti a vyriešite najzložitejšie šachové výzvy.