Ako hrať šach - Summerscale, Claire; Pilková, Michaela; Albatros Media Slovakia. Fragment (2022)
Či už ste úplný začiatočník, alebo skúsenejší šachista, ktorý chce vylepšiť svoju hru, táto príručka vám v postupných krokoch pomôže hrať ako šampión. Plánujte svoje ťahy pomocou úžasných 3D ilustrácií. Objavte taktiky a stratégie, ktoré dodajú palebnú silu vašim útokom a posilnia vašu obranu. Vďaka tipom a technikám vylepšíte svoje zručnosti a vyriešite najzložitejšie šachové výzvy.
Vydalo vydavateľstvo Fragment v spoločnosti Albatros Media Slovakia, s.r.o.
Obsahuje register
Keywords: šach; stolové hry; Chess; Table games; príručky; publikácie pre deti a mládež; Handbooks, manuals, etc; Publications for children and youth; obrazové publikácie; Pictorial works