Zberateľ očí - Fitzek, Sebastian
Zberateľ očí udrel už trikrát, keď na scénu vstupuje bývalý policajný mediátor Alexander Zorbach. V súčasnosti je policajným reportérom berlínskeho denníka, preto sa vydáva po stopách viacnásobného páchateľa, ktorého novinári nazývajú Zberateľ očí. V minulosti sám pracoval ako policajt, má teda bohaté skúsenosti a užitočné kontakty. Navyše je vždy o krok pred políciou, a pravdepodobne aj preto sa stane hlavným podozrivým. Páchateľ zatiaľ nezanechal nijakú užitočnú stopu. Odrazu sa však nečakane objaví tajomná svedkyňa, slepá fyzioterapeutka Alina Gregorievová, a tvrdí, že dokáže nazrieť do minulosti svojich pacientov, stačí jej len dotknúť sa tela. A deň predtým možno ošetrovala Zberateľa očí.