Láske sa treba učiť : cesta objavovania emócií, vzťahov a sexuality : pre deti od štyroch do siedmich rokov - Aceti, Ezio; Cagliani, Stefania (2019)
Vydajte sa so svojimi deťmi v rodine na cestu objavovania emócií, vzťahov a sexuality. Ukážte deťom, že sexuálna výchova nie je niečím tajným, ale príležitosťou vyjadriť svoju jedinečnú osobnosť v emóciách, vzťahoch a širších súvislostiach.