Láske sa treba učiť cesta objavovania emócií, vzťahov a sexuality : pre deti od štyroch do siedmich rokov - Aceti, Ezio; Cagliani, Stefania; Pokojný, Ľudovít; Jančišinová, Katarína; Beretta, Manuela (2019)
Vydajte sa so svojimi deťmi v rodine na cestu objavovania emócií, vzťahov a sexuality. Ukážte deťom, že sexuálna výchova nie je niečím tajným, ale príležitosťou vyjadriť svoju jedinečnú osobnosť v emóciách, vzťahoch a širších súvislostiach.

Sexuálna edukácia znamená vychovávať a viesť ku kráse: k radosti žiť, milovať a cítiť sa milovaný.

Kniha obsahuje aj príručku pre rodičov a vychovávateľov, ktorá pri témach afektívno-sexuálnej edukácie rešpektuje špecifické edukačné a kognitívne požiadavky detí.
Príloha: Príručka pre vychovávateľov a rodičov
Keywords: sexuálna výchova; láska; rodinná výchova; emócie; emocionálne vzťahy; sexualita; deti predškolského veku; výchova dieťaťa; Sexual education; Love; Family education; Emotions; Emocional relations; Sexuality; Preschool children; Child rearing; príručky; Handbooks, manuals, etc