Lulu a Cita : záhada pokazenej nálady - Hoppanová, Zlatica; Mičianová, Ľudmila, 1990- (2022)
Knižku napísali logopedičky a odporúča ju pre deti Slovenská asociácia logopédov. Je zameraná na rozvíjanie komunikačných kompetencií detí vo veku 4 až 7 rokov.