Lulu a Cita záhada pokazenej nálady - Hoppanová, Zlatica; Mičianová, Ľudmila, 1990-; Rabčanová, Elena (2022)
Knižku napísali logopedičky a odporúča ju pre deti Slovenská asociácia logopédov. Je zameraná na rozvíjanie komunikačných kompetencií detí vo veku 4 až 7 rokov.

Okrem vtipného krásne ilustrovaného príbehu obsahuje aj deväť aktivít, ktoré opäť súvisia s rečou a podporou jazykových schopností detí. A pozor, v knižke sú strany, ktoré sú určené na kreslenie! Vhodná na spoločné čítanie i pre začínajúcich čitateľov.
Na obálke: Z dielne logopedičiek
Miesto vydania podľa NA ISBN
Keywords: reč; Speech; vývoj reči; Speech development; rečové zručnosti; Speech ability; logopédia; Logopedics; slovenské príbehy; Slovak stories; publikácie pre deti; Publications for children