Hořící muž - Margolin, Phillip, 1944- (Aktuell, 1998)
Mladý právník Peter Hale se snaží dokázat svému otci, že je skvělý advokát, ale prohraje jeho případ a přijde o všechno. Po čase přijme obhajobu hrdelního zločinu, ale případ je nad jeho síly. Teprve když si Peter uvědomí, že vinou své chamtivosti mohl dovést svého klienta až na smrt, stane se z něho dobrý právník.