Mami, oci, ľúbte ma : príbehy o hneve : rozvoj EQ - Arslan Šinková, Petra (Fortuna Junior, 2022)
Dovoľme deťom v bezpečí a v našej blízkosti prejaviť svoje pocity. Aj hnevať sa je v poriadku. Pomocou troch príbehov v knihe naučme deti, ako zistiť, čo nám hnev chce povedať, ako ho prejaviť, a aj ako sa upokojiť. Dovoľme deťom hnevať sa, ale pomôžme im hnev zvládnuť.