Mami, oci, ľúbte ma príbehy o hneve : rozvoj EQ - Arslan Šinková, Petra; Gasko, Katarína, 1980- (2022)
Dovoľme deťom v bezpečí a v našej blízkosti prejaviť svoje pocity.
Aj hnevať sa je v poriadku.
Pomocou troch príbehov v knihe naučme deti, ako zistiť, čo nám hnev chce povedať, ako ho prejaviť, a aj ako sa upokojiť.
Dovoľme deťom hnevať sa, ale pomôžme im hnev zvládnuť.
Keywords: emocionálna inteligencia; hnev; Emotional intelligence; Anger; slovenské príbehy; literatúra pre deti; Slovak stories; Children’s literature