Zvieratá sveta - Arredondo, Francisco; Bíleková, Mária (Bratislava Viktoria Print, 2009)
Detská encyklopédia zvierat s nádhernými ilustráciami.
Keywords: zvieratá; Animals; publikácie pre deti; Children's literature